לרחוב זה באים בכל שישי ושבת עשרות אנשים לשחק כדורגל ופשוט לא איכפת להם שרחוב זה הרוס שכולו בוץ ובורות עמוקים ורחבים האנשים פשוט באים במטרה לשחק...
אבל אנשים גרים ברחוב.... כן יש חיים שם אנטרפרייז (עיריית ראש העין).
אני מבקש מכל האנשים שמגיעים לשחק שיראו איכפתיות וילחצו על העירייה שגם לכם וגם לנו יהיה נעים ברחוב הזה ואל תהיו אינטרסנטיים ותעלימו עין.
גם לכם נגרמים נזקים לרכבים ולנו בכל יום.
רכביכם עוברים ברחוב זה ומסבים תוספת לנזקים הקיימים.
אל עיריית ראש העין - הובטח לי בכתב ע"י מנכלית העירייה כי בשנת 2005 יפותח הרחוב והמשאבים הראשונים של תקציב יופנו לרחוב זה.
אולם אני רואה שפרוייקטים כמו טיילת לב העיר שמפותחים ותוכננו מראש והוקצה להם תקציב כבר
מורחבים וזה אומר שההרחבות זה תוספת תקציב כבירה, סכומים אלו יכלו להיות מוקצים לרחוב האצ"ל ההרוס. ( אותי לא מעניין שאתם רוצים לחבר בין טיילת לב העיר עם יער ראש העין זה לא היה מתוכנן וכסף זה היה צריך ללכת לרחוב האצ"ל כי הוא בעדיפות - וזה נכון גם משפטית ויש תקדימים לזה). - העירייה אמורה לפעול להסיר מפגעים ולתקן רחוב לקוי בתקציב הראשון שיגובש ולא ליעד את התקציב לבניית דברים חדשים אלא תתחילו לתקן את הקיים וכשתסיימו ולא יהיה לכם מה לעשות עם הכסף ואיך לבזבז אותו אז תבנו דברים חדשים.
ברחוב זה יש ערימות עפר וערימות זבל והרבה קוצים ודרך שהיא לא דרך שגורמת נזקים לרכבים
ולמי שאין רכב לא יכל לצאת החוצה בגלל הבוץ והשלוליות הרחבות והעמוקות שממלאות את הבורות שנפערים בחורף.
פניתי בנושא זה בכתב לפני שנה לאגף הנדסה + אגף שפע+מנכלית העירייה+ראש העיר
ונענתי בכתב כי רחוב זה יסלל בשנת 2005 מהתקציב הראשון וכי רחוב זה בעדיפות ראשונה.
אבקש לוודא כי אכן כך פני הדברים.
בכבוד רב : כהן גבריאל
-----------------
ביקורת בתפעול העירייה לטוב ולרע
|