ברוכים הבאים אורח הירשם התחבר חפש בפורום הצג רשימה של חברי הפורום
 כל הפורומים
  איכות הסביבה

נושא שיחה: יחס בלתי הולם מאגף שפ ע לבקשת תושבים כתוב תגובה כתוב שיחה חדשה
הודעה נכתבה על ידי gabi ב 25/ינואר/2005 ב 12:08pm - IP נרשם
הצגה gabi's פרופיל חפש הודעות אחרות לפי gabi ציטוט gabi שלח הודעה פרטית הוסף לרשימת ידידים
gabi
משתמש רגיל
משתמש רגיל
Israel
25/ינואר/2005
5 הודעות

קבלן הזבל שבר לי פח זבל ואני קניתי חדש ואולם הוא שבר לי גם את השני.
פניתי לאגף למוקד 106 ולאחר שבועיים בררתי על הנעשה והגעתי גם לאגף שפ"ע והובטח לי כי יבואו לראות את הנזק.
במשך חודש ימים אני רודף אחריהם וכל פעם מבטיחים לי כי יטפלו ואף מסרתי להם את הטלפון שלי שיתקשרו אלי... והם אף פעם לא חוזרים לתושב.
בסופו של דבר הגעתי למנהל האזורי של אגף שפ"ע והוא השיב לי כי עלי לתבוע את הקבלן זבל בשם רמי.
הוא הביא לי את הסלולרי שלו והקבלן לא זמין ואף התיבה הקולית שלו מפוצצת בהודעות ולא ניתן להשאיר הודעות .
המנהל האזורי של האגף מצפה ממני לרדוף אחרי משאית זבל ולתפוס את הקבלן... ( זה לא מקרה לקולבוטק?)
מה אתם אומרים?
מבחינה משפטית צריך לתבוע את העירייה ולא את הקבלן כי העירייה מעסיקה אותו ומנהל האגף לא יודע את זה... כי כנראה הוא לא מתאים לתפקיד.

הייתי מפטר אותו ואת הפקידה שלו בתור התחלה (גם אחריה רדפתי טלפונית תקופה ארוכה( 

מכתבים יצאו בקרוב ואני לא ארפה מהם עד שיבצעו את תפקידם כראוי... (גם אני נותן שרות כאיש עירייה בעיר אחרת ואני נותן שרות מצויין)

יכל להיות שיש עוד הרבה תושבים ובמיוחד זקנים המקבלים יחס זהה שלא ראוי לאדם המשלם את חובותיו לעירייה.
בעניין הרחוב ההרוס והחרב אני לא אשקוט ואני אטלטל את העירייה עד שימצאו לנכון להשקיע את המשאבים התקציביים לפי חוק ברחוב קיים ולא בפרוייקטים חדשים.

אנשים? יש הרבה מובטלים בחוץ שיקפצו על המציאה להחליפם.

לידיעת : משה סיני , מנכלית העירייה.

-----------------
ביקורת בתפעול העירייה לטוב ולרע

אם ברצונך לכתוב תגובה לשיחה זאת עליך קודם התחבר
אם אינך כבר רשום עליך להרשם

קפוץ לפורום כתוב תגובה כתוב שיחה חדשה
גירסה ניתנת להדפסה גירסה ניתנת להדפסה