06/08/2014
אודותינו מהדורת השבוע מהדורות קודמות חיפוש בארכיון דפי אינדקס תושבים מגיבים צור קשר
תוצאות חיפוש
נמצאו 112 תוצאות התואמות את החיפוש
רוצים סופגניות?
מאת: זוהר גולדפרב
טיפים להכנה ביתית!

ניפוי הקמח לפני הכנת הבצק מעשיר אותו בחמצן. הטפחה מומלצת: חימום התנור בחום נמוך (דרגה ראשונה) וכיבוי, הנחת קערית מים רותחים בתחתית התנור והשארת הדלת פתוחה. תפיחה כפולה מסייעת לייצוב הסופגניות: לאחר התפיחה הראשונה יש לשטח את הבצק, להוציא ממנו את האוויר, ולהניח להתפחה נוספת. בהטפחה טובה (השנייה) הסופגנייה הכפילה את נפחה ואינה קורסת כאשר נוגעים בה. טפיחה ארוכה מדי אינה מומלצת- הסופגנייה קורסת ו'שותה' שמן.

האם השמן חם דיו? ראשית חשוב לזכור: עדיף שמן קנולה בטיגון עמוק. אם יוצאות בועות לא גדולות כאשר כף עץ נטבלת בשמן, סימן שאפשר להתחיל. בועות גדולות=שמן חם מדי. מומלץ להשתמש במדחום המיועד לכך. לסופגנייה מוכנה יש חגורה בצבע בהיר במרכזה.

ועכשיו, לכו תתפרעו על זה!

תמונת אילוסטרציה

תאריך: 21/11/2013
גיליון: 912
עמוד: 28
חדשות ראש העין
תשחץ
לוח אינדקס
חדשות השומרון
סודוקו
נדל''ן
הכתבה המרכזית
אסטרולוגיה
במחשבה שנייה
לא קונבנציונאלי
מדור משפטי
חגים ומועדי ישראל
חינוך ותרבות
מדור חקירות
חדשות בארץ
ספורט
מחשבים
טוקבקינדקס וסקרים
פלילי
רפואת שיניים
משולחן הדובר
סיבוב בעיר
צרכנות
שונות

  הדפסהדפס

 
אינדקס אובייקטיבי רח' שבזי 26 ראש העין, 48622   טל:03-9022299, 0544-318001 פקס: 03-9022298
אודותינו | מהדורת השבוע | מהדורות קודמות | חיפוש בארכיון | תושבים מגיבים | תקנון | מפת האתר
Powered by הקמת אתרים  קידום אתרים עיצוב אתר - קצנשטיין גילי , נטלי חדד ארמי כל הזכויות שמורות © www.index-r.co.il